Teho

Teho on täysin suomalainen energiajuoma, joka kilpailee mm. Batteryn ja EDin kanssa herruudesta. Kumpi voittaa? Tai kumman pitäisi voittaa?














Maku
Tehossa on marjanmakuisia piirteitä, kenties karpaloa. Marjaisuutta ei tosin ole yhtä paljon kuin Red Devilissä.

Teho on maultaan ja koostumukseltaan hyvin epämääräinen, lähinnä hapokkuuden vuoksi, joka ei jää "pistelemään" kulauksen jälkeen, vaan katoaa heti. Epämääräisyyden ehkä ymmärrät, kun olet maistanut tätä. Hapokkuus täyttää kumman paljon.

Jos yhdellä sanalla pitää juomaa kuvailla, niin se olisi "epämääräinen". Se on selkeä miinus, sillä juoman makulinjan pitää olla selkeä(mpi). Eri asia joissain viineissä, mutta energiajuomissa... Ei?

Pisteet siis nousisivat korkeammalle, jos tämän maussa olisi selkeä linja.

Jos plussia pitäisi mainita, niin tästä ei jää limaista jälkimakua.

6.0 / 10

Hinta
Litrahinta on samoissa lukemissa Red Bullin kanssa, 1,75€/33cl = 5,3€/litra. Ei siis ole budjettikamaa, vaan pyörii normijuoman alueella. Hintalaatusuhde on heikko.

6.4
/ 10

Ulkoasu
Ulkoasussa on ihan jees idea. Tosin se kaipaa hieman lisää syvyyttä, jonka esim. Spam on hoitanut hyvin. Ja no, ehkä Lidlinkin juoma voitaisiin ottaa esimerkkinä syvyyden ideasta. "Teho"- ja "Energiajuoma"-logot ovat pelkistettyjä/yksinkertaisia, jotka sopivat tyyliin. Niiden ja panttimerkin ympärillä on valkoinen, hieman epäsiisti rajaus. Se voitaisiin poistaa, sekä syvyyttä lisätä. Pääasiassa, tylsästi sanottuna, melko hieno.

7.8 / 10


Lopputulos
Maussa on hieman marjaa, ehkä karpaloa, joka ei pääse piristämään juomaa hapokkuuden tekemän tunkkaisuuden takia. Ulkoasu kaipaa syvyyttä enemmän, mutta ideana toimii.

Ostaisinko uudelleen: En. Tämä on omaperäistä, mutta huonolla tavalla.

  • Marjainen maku peittää voimakkuutta. Koostumukseltaan epämääräinen
  • Ulkoasussa miellyttävä idea, kaipaa tosin syvyyttä ja huolittelua
  • Hinta keskiverto, hintalaatusuhde heikko

3 kommenttia:

Kalle kirjoitti...

Hei! satuin huomaamaan sivustosi, ja tuli mieleeni kysäistä haluaisitko liittyä energiajuomista kertovaan sivustoon (myöhemmin se löytyy ehkä energiajuomat.info:n takaa..). Laitettaisiin sinne vaikka arvosteluitasi.. Jos kiinnostaa, niin laita viestiä/lisää meseen koodburg@hotmail.com

minnie kirjoitti...

Moro ei sul sattuis olee mitää näistä tölkeistä tallella? Oon keräilijä ja alottanu noin vuos sitten eikä sillon enää ollu näitä vanhoja myynnissä.

racerautov8 kirjoitti...

Ass marketissa on 1.60e 0.5l Teho.