Battery Heat

Alkuperäiseen Batteryyn on tällä kertaa laitettu erikoislisinä chiliä ja karpaloa. Onnistuuko Battery Heat täyttämään edeltäjänsä lailla odotukset omaperäisillä valinnoillaa, vai olisiko pitänyt keksiä jotain muuta?










Maku

Päämaku alkuperäiseen Batteryyn verrattuna on liian pieni.
Karpalo ja chili eivät ole kovinkaan suuressa osassa.

Karpalon maun huomaa juuri ja juuri, eikä se ole niinkään osuva valinta. Chilin puolestaan huomaa pistelevyytenä, ei suinkaan makuna. Pistelevyyskään ei oikein toimi, valitettavasti.

Heat ei ole edeltäjänsä tapaan yhtä voimakas, mikä haittaa kovasti. Laimeus rokottaa ehdottomasti pisteitä, sillä sellainenhan Batteryn pitää olla. Peruskamaksi tämä taisi nyt siirtyä.

Ulkoasu
Ulkonäkö on parantunut toisissa seikoissa, ja toisissa ei. Oranssit sävyt antavat hauskasti uuden ilmeen, varsinkin "+B" merkki (kuvassa) on hieno, samoin pienempi "33CL, 11.2 FL OZ"-teksti (kuvassa), joka lukee logon alapuolella.

Tölkin päällysosa on jätetty jotenkin huomoimatta. Lisää väriä on annettu, ja sitten yhdestä kohdasta otetaan värit pois. Toisinaan se on kuitenkin ihan hyvä, sillä harvat värit siihen sopisivatkaan.

Uusi ilme ei aivan yllä edeltäjänsä tasolle, mutta kelpaa kuitenkin. Täytyy kuitenkin lähteä siitä liikkeelle, että tämä on hyvin yhtäläinen Batteryn kanssa, ja Batteryhan oli hieno.

Hinta
Hinta pysyy samassa kuin alkuperäinen eli 2,30€/33cl = 7,0€/litra, mikä on iso virhe. Tästä en haluaisi maksaa uudestaan 2,30€, hintalaatusuhde ei ole lähellekään oikeaa. 2,30€ haluan maksaa vahvasta, oikeasta Batterysta. Hinnasta pitäisi ensin vähentää ne hyvät ominaisuudet, jotka tästä puuttuvat alkuperäiseen verrattuna.

Lopputulos
Kyllähän tätä juo, mutta aina jos voin ottaa normaalin Battery, otan sen. Hinta ei myöskään miellytä, vaan sitä olisi kannattanut laskea.
  • Melko mauton, jota pahentavat siihen oikeaan Batteryyn kuulumattomat lisäykset
  • Ulkoasu on melko hieno, ei aivan pääse alkuperäisen tasolle, mutta keskivertotölkin se päihittää
  • Hinta liian korkea laimeammasta versiosta

1 kommentti:

jahmoon kirjoitti...

Joo, aika laiska esitys. Enemmän olisi odottanut.