Rodeo

Rodeo on Suomessa melko uusi tulokas, jonka vahvuutena voidaan sanoa olevan hinta. Tarjoaako Rodeo muutakin kuin pelkän halvan hinnan?













Maku
Makuhan on itse asiassa melko hyvä.
Maku on melko voimakas ja pistelevä, ei kuitenkaan yhtä lailla kuin esimerkiksi Battery. Laimeuden takia sitruunaisuus korostuu hieman enemmän kuin Batteryssa, jonka vahva maku piilottaa pääasiallisen sitruunaisuuden. Juomassa maistaa myös makeuden, joka antaa ns. "aidomman" sitruunanmaun. Ei yhtään huonoa halpiskamaksi. Tosin, jos sinulla ei ole rahan puutetta ja pidät voimakkaasta tai pistelevästä mausta, suosittelen ehkä jotain muuta.

Ainoa huono puoli on se, että Rodeon täytyy olla oikeasti kylmää, eikä yhtään sen lämpimämpää, ei edes viileää. Muuten se voisi olla pelkkää tiskivettä. Maista siis jääkylmänä, äläkä juo heti, jos olet ottanut sen kaupasta, vaan vie se kotiin jääkaappiin odottamaan makunautinnon ylläpitämiseksi.

Ulkoasu
Ulkoasu, no, ei ole kovin hieno. Tölkki ei herätä paljonkaan kiinnostusta, jos sen näkee kaupassa. Sitä katsoo budjettikamana, mikä on sääli.

Suurin osa tölkistä on sitä alumiininharmaata pintaa, jossa on päällä mustaa pikkutekstiä. Tuo "Pantti, Pant 0,15€" (kuvassa) menee hieman pärstäpuolen päälle. Mielestäni sen olisi voinut poistaa, ja jättää se toinen panttimerkintä taakse.

Pärstäpuoli on omalla tavallaan tyylikäs. Kunpa se vain olisi jatkunut koko tölkkiin, eikä vain logon alueelle.

Hinta
Tämä, jos mikä, on halpaa. Yksi tölkki maksaa suunnilleen sen 1,10€/33cl = 3,3€/litra.
Jopa Mad Croc joutuu alentumaan tämän rinnalla, tosiaan vain hieman. Jos ei muihun ole varaa, niin osta tämä. Hinnan takia juomalta ei oikein odota mitään, mutta hintalaatusuhde on erinomainen.

Lopputulos
Tässä melko hyvää saa halvalla. Toisin sanoen tämä on halpisjuomien eliittiä, tosin vain halpisjuomien. Ulkonäkö antaa kaupassa kuitenkin kielteisen vaikutelman.

  • Maku ei ole ihan parasta, mutta suosittelen, jos on rahasta pulaa
  • Ulkoasu vaatimaton
  • Hintalaatusuhde erinomainen, halvempaakin saa etsiä

2 kommenttia:

jahmoon kirjoitti...

Kyllähän tuota paremman - tai rahan - puutteessa juo. Maullisesti ihan mukava yllätys.

Marsvine kirjoitti...

Paras enegiajuoma koskaan! ED on tämän rinnalla täyttä kuraa