Battery












M
aku
Tässä, kuten kaikissa muissakin, on perimmältään sitruunainen maku. Se ei ole kuitenkaan aivan yhtä voimakkaasti esillä, mutta muilla tavoin maku on melko voimakas. Oikeastaan maku eroaa kaikista muista energiajuomista jotenkin, eikä sitä voi samanlaisena verrata mihinkään muuhun.

Täytyy myös huomata, että makuun ei kyllästy. Voit juoda tätä niin paljon kuin haluat, mikä on tosissaankin hieno saavutus, sillä moni energiajuoma ei siihen pysty. Tai.. Onkohan se niin hieno juttu?

Pyydän jokaista ostamaan Batteryn, laittamaan sen päiväksi jääkaappiin, ja juomaan, kun on jano. Sitten ymmärrät, mitä tarkoitan. Osta kolme, jos haluat katsoa, pystyykö Batterya juomaan monta kerralla.

9.6 / 10

Hinta
Mausta voi melkein antaa suoraan täydet pisteet, ja ulkonäkö kruunaa kaiken. Vai?
Hintaa tulee yhdelle tölkille noin 2,30€(/33cl) = 7,0€/litra, minkä takia Battery on luultavasti kallein markkinoilla oleva energiajuoma. Hintalaatusuhde ei ole siksi aivan paras, mutta vähintäänkin hyvä se on.

7.2 / 10


Ulkoasu
Ulkoasuunkin on panostettu. Monet varmaan tietävätkin, miltä näyttää Taka-Thaimaan 2 minuutissa suunniteltu tölkki. Musta ja kulta sopivat hyvin yhteen. Kaikki pienimmätkin tölkin osat, kuten "+B"-merkki ainesselostuksen kohdalla (kuvassa) sekä tekstien eri värit ja asettelut muodostavat yhdessä hienolta ja huolitellulta näyttävän kokonaisuuden. Yksi parhaista "+B"-merkin lisäksi on "BATTERY"-otsikko, jossa on tölkkiin sopiva fontti.
Vanhempaa mallia on parannettu oikeaan suuntaan. Lopputulos on loistava, ja se antaa tölkille ilmeen, jolla se erottuu muista ja on omaperäinen. Näitä lisää!

9.1 / 10



Lopputulos
  • Voimakas maku, joka on vähintäänkin kokeilemisen arvoinen
  • Selkeä, tyylikäs ulkoasu
  • Energiajuomista kallein

5 kommenttia:

DenaKatherinaJina kirjoitti...

hintaa huomioimatta sanoisin 8½

jahmoon kirjoitti...

Pitkälti samaa mieltä; Battery on kunkku, sitä ei voi kiistää.

Unknown kirjoitti...

Sanoisin, että aika puolueellisesti vedetty Batterylle. Taitaakin olla oma lempparisi? :l

tommi.nykanen kirjoitti...

ei nii battery on parasta

tommi.nykanen kirjoitti...

tommi WTF?!?!?!?!?!?!?!?!? :O T:arttu