Red Bull Light

Red Bullilla on myös vaihtoehtoinen light-versio energiajuomalleen. Onnistuivatko he myös tässä, vai olisiko heidän harkittava tämän myyntiä uudelleen?

Lightversioiden makuun lisätään joskus +1 riippuen siitä, kuinka onnistunut juoma on ilman sokeria. Toisin sanoen light-juoma saisi pisteen enemmän, kuin täysin samanlainen normaaliversio, joka maistuisi samalta.


Maku
Ensimmäisen kulauksen jälkeen aloin hahmottamaan juoman maun, mutta sitten se yhtäkkiä katosikin.

Tämä maistuu kovin makealta ...miltä? Sitä tässä jäin miettimään. Maku ei muistuta oikein mitään, mutta silti se on makeaa. Hmm... Keinotekoisuus maistaa ehkä vähän läpi, mutta uskoisin, että tämä on kovin tyypillistä sokerittomille energiajuomille.
Täytyy siis muistaa, että tämä on kuitenkin sokeriton versio.

Ulkoasu
Tuo Red Bullin pärstähän on ihan hieno, mutta värimuutos on ehkä aavistuksen verran haalea ja tylsä. Syynä on kenties tuo vaaleansininen (harmaansininen?) tausta ja alkuperäistä vaaleampi punainen logo. Mutta kuitenkin se on ihan ok, ja päällyosaan on tuo "läppä" värjätty taustan kanssa samanväriseksi.

Ainakin se tekee tehtävänsä, eli siitä tajuaa, että tämä niistä kahdesta on sokeritonta.

Hinta
Hinta pysyy samana alkuperäiseen Red Bulliin nähden, mutta hintalaatusuhde ei. Se tippui nyt pahemman kerran. Tosin tämä ei mitään poikkeusta asian suhteen tehnyt, sillä lähes kaikissa muissakin sokerittomissa versioissa hinta on sama kuin sokerillisessa versiossa, ja hintalaatusuhde romahtaa, tai ainakin laskee.

Hinta siis on 1,30€/25cl = 5,2€/litra. Parempi olisi esim. 1€/25cl

Lopputulos
Maku oli pieni pettymys, eikä ulkoasukaan oikein iske, mutta peruskamaa tämäkin on.. Hinta sama, mutta hintalaatusuhde, ei niin hyvä.
  • Maku tehty makeaksi, mutta se ei muistuta oikein mitään
  • Ulkoasu sitä samaa vanhaa Red Bullia
  • Hinta sama kuin ennen, joten sitä olisi voinut laskea

2 kommenttia:

jahmoon kirjoitti...

Hyvä litku light-juomien sarjassa, mutta alkuperäiselle Bullille häviää pahasti!

Napalmi kirjoitti...

Energiajuoman muuttaminen sokerittomaksi on kuitenkin kunnioitettava saavutus, varsinkin tässä tapauksessa kun maukkuus on säilynyt. Arvostelu on täten minusta turhan ankara.

Hyviä arvosteluja muut tosin.